måndag 8 juli 2013

Syrad Nötkorv lite mer än korv.

Syrad Nötkorv, en korv syrad med kärnmjölk som smakar lite mer. En korv syrad under lite längre tid då kärnmjölk inte är naturlig och inte har den kraft som konstgjord syra har. Kärnat Smör, kärnmjölk och syrad nötkorv har ett förhållande för Wapnö kök på Wapnö gård. Ett förhållande som smakar lite mer än vanlig korv.

torsdag 4 juli 2013

Wapnö restaurang har eget av det mesta.

Wapnö restaurang och dess kök har det mesta. Vilket kök kan säga att de har eget kött,mjöl,ost, mjölk, grönsaker, kärnmjölkssyrad korv och mycket mer. Stockholm krogen får nöja sig med att köpa ogräs som växer just utanför Wapnö köksdörr men i Stockholms grytan blir det en raritet. Så blir det när man tar det naturliga för naturligt så naturligt att det inte blir en story.

tisdag 2 juli 2013

Jens Holm vad kan han

Jens Holm V uttalar sig om vad vi skall äta. Han vet inte något om Wapnö Miljökött för då hade han inte varit så ytlig och generell. Han utgår troligen i sin dömning helt ifrån annat kött än Wapnö Miljökött. Halland och Wapnö har utmärkta förhållande att ta hand om regn och det som inte enkelmagade likt människan kan ta hand om. Varför skall vi importera 50 % av det vi äter och sedan skicka ut slammet på våra åkrar ?

Oj, vad kogödsel puttrar

Kogödsel fungerar utmärkt i biogasanläggningen. Långt mer energi än vad man tror.