fredag 29 januari 2010

Det här med plast i förpackningar...

Vi på Wapnö vill gärna hålla en naturlig profil. Därför är den ohomogeniserade mjölken förpackad i kartong och inte i plastdunk. Däremot måste vi förse förpackningen med en skruvkork för att du enkelt ska kunna återförsluta den, och varsamt skaka den, innan varje servering. Du skakar förpackningen för att grädden ska fördela sig jämnt i mjölken.

Vad tycker du om mjölk i plastdunk?
Vad tycker du om plastkork på förpackningar?
Vi är nyfiken på vad du tycker då vi måste ta ställning till detta för framtiden.

5 kommentarer:

 1. Det e smidigare med en skruvkork på förpackningen. blir liksom enklare att öppna och stänga.

  SvaraRadera
 2. Är för plast kork.
  det e mycket lättare för våra barn att öppna.
  och det ser mer hygieniskt ut med en plast kork. sen att det mycket möjligt är en sämre sak ur miljö hänsyn men, som sakt det ser bättre ut och är lättare att öppna.
  så sätt gärna plast kork på alla era förpackningar.

  SvaraRadera
 3. Plastkorken gör att mjölken håller längre och bidrar med att den färska mjölken smakar rent en längre tid. I många kylskåp finns det mycket lukt av andra saker vilket man slipper..

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det går bra att skaka mjölken i en vanlig tetrapak (de höga modellerna som ju ni har till er mjölk). Skruvkorken gillar jag inte alls, den är väldigt svår att öppna första gången när man bryter förpackningen!

  SvaraRadera
 5. Det går alldeles utmärkt att återförsluta kartongen utan plastkork. Inför inte plastkorkar på förpackningarna är min åsikt.

  SvaraRadera